Rotan

Rotan-woonaccessoires

WELKOM

Op deze website ziet U een aantal rotan meubels en woonaccessoires van verschillende webwinkels in Nederland.Rotan wordt nog steeds heel veel gebruikt in het interieur.De reden is natuurlijk dat rotan maar ook rieten woondecoraties en woonaccessoires een warme en sfeervolle uitstraling hebben in het interieur.Daar komt bij dan rotan heel duurzaam is en bijna onverslijtbaar.Verder is rotan makkelijk te combineren met verschillende woonstijlen.

Linkpartners

Fauteuil

(06)Een hele stevige en stoere rond model rotan Fauteuil van het woonmerk Light and Living. Deze prachtige stoel is online te bestellen in de webwinkel van Meubelpartner.

naar de website

Glazen Stolp

(237)Een mooie ronde glazen stolp in een klein rond rotan mandje.

naar de website

Tafellamp op Pootjes

(106)Een erg leuk en apart model tafellamp gemaakt van rotan.De lamp staat op vier kleine pootjes.

naar de website

Paraplumand

(237)Een erg leuke en in het oog springende rotan paraplumand.De ronde manden zijn wit van kleur en zoals U kan zien in drie verschillende afmetingen te verkrijgen.

naar de website

Drie Hartjes

(237)Een set van drie leuk rotan-mandjes in de vorm van een hartje.De mandjes zijn erg decoratief en kunnen bijvoorbeeld als opbergmandje gebruikt worden.

naar de website

Rieten Mandje

(237)Dit is een klein rieten mandje met vier glazen opberg potjes.Het geheel heeft een gezellige romantische uitstraling zoals wij gewend zijn met de woonaccessoires van Clayre en Eef.

naar de website

Opengewerkte Mand

(237)Een leuke opvallende opengewerkte opbergmand van het landelijke woonmerk Clayre en Eef.De manden zijn bedoeld om iets grote spullen in op te bergen.U kan hier ook een bloempot in zetten.

naar de website

Wasmanden

(106)Hier ziet U een aantal mooie wasmanden gemaakt van rotan.Zoals U kan zien zijn deze manden in vier verschillende kleuren online te bestellen bij Home24. De manden zijn voorzien van een goed sluitende deksel.

naar de website

Drie Mandjes

(237)Een set van drie leuk kleine rechthoekige mandjes waarvan de binnenkant bekleed is met een katoenen stof.

naar de website

Luxe Stoel

(106)Een prachtige luxe uitziende rotan stoel met een hoge rugleuning.De stoel is extra opvallend door het mooie vlechtmotief en de extra gevlochten ornamenten.

naar de website

Twee Broodmandjes

(237)Een set van twee prachtige en vooral sfeervolle rotan broodmandjes.De mandjes zijn voorzien van een katoenen ruiten bekleding wat een extra sfeervol uiterlijk geeft.Deze gezellige broodmandjes passen het beste in een woning met een landelijke inrichting.

naar de website

Bloempothouder

(237)Een leuk model bloempothouder met een metalen hengsel in de vorm van een kip.Het kan ook gewoon als opbergmandje gebruikt worden.

naar de website

Grote Mand

(106)Dit is een hele grote mooi gevlochten mand welke meestal gebruikt wordt om een hele grote plant of kleine boompje in te plaatsen.Aan de mand zijn twee stevige hengsels bevestigd zodat de mand makkelijk verplaatst kan worden.

naar de website

Olie Azijn

(237)Twee sfeervolle glazen flesjes voor olie en azijn.De flesjes staan in een klein rieten mandje.

naar de website

Rotan Hanglamp

(06)Een erg leuke hanglamp van het merk Light en Living.De kap van de lamp is gemaakt met een extra fijne soort rotan.

naar de website

Rotan Schommelstoel

(106)Dit is een prachtige rotan schommelstoel waar U heerlijk in kan dommelen na een dag hard werken.Het is een extra stevige stoel en is ook best wel opvallend wanneer deze in de woonkamer staat.

naar de website

Rek Dominica

(106)Een stijlvol lang rek gemaakt van oud hout.Het rek heeft vijf plateaus.Op de plateaus zijn vijf stevige rotan manden geplaatst.Het rek met de mooie manden heeft een landelijk uiterlijk.

naar de website

Broodmandje

(237)Een leuk klein rotan broodmandje met een stoffen ruiten bekleding.Het mandje is van het romantische woonmerk Clayre en Eef.

naar de website

Donkere Mand

(237)Een mooie stevige ronde rotan mand met twee hengsels.De mand is donkerbruin van kleur en kan onder andere gebruikt worden om er een mooie plant in te zetten.

naar de website

Set Manden

(237)Hier ziet U een set stevige rotan-manden in drie verschillende afmetingen.De manden zijn gevlochten met een extra stevige soort riet.Deze manden kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden en hebben zeker ook een erg decoratief uiterlijk.

naar de website

Gevlochten Mandjes

(237)Een set van vier gevlochten rechthoekige mandjes.De mandjes zijn niet echt van rotan maar waarschijnlijk van waterhyacint.De mandjes kunnen gebruikt worden om kleine spulletjes in op te bergen of gewoon ter decoratie.

naar de website

Living Stoel

(06)Deze mooie grote rotanstoel is van het woonmerk Light and living.Het is een groot model stoel met hoge armleuningen.

naar de website

Stoel ronde rugleuning

(06)Deze prachtige stoel is van het Nederlandse meubelmerk Butik. De stoel bestaat uit een metalen frame en een rotan rugleuning.

naar de website

Butik Rotanstoel

(06)Een mooie stijlvolle stoel die voor een gedeelte is gemaakt van rotan.De stoel heeft een metalen frame.

naar de website

Kastje

(106)Een mooi wit kastje in de kleur wit.Het kastje wordt vaak in de hal of gang gebruikt als opbergkastje en of plantentafel.In de vakken zijn drie rotan opbergmanden geplaatst waardoor het kastje nog meer sfeer uitstraalt.

naar de website

Bestekbak

(237)Een leuke rotan bestekbak met vier vakken.Combineer deze bestekbak met andere rotan keukenaccessoires voor een leuke warme uitstraling in de keuken en de eettafel.

naar de website

Theedoos

(237)Een handige rotan theedoos met tien vakjes.Doe hier de verschillende theesmaken in en laat deze sfeervolle theedoos gewoon op tafel staan met het ontbijt.

naar de website

Muurdecoratie

Dit is een ijzeren muurdecoratie in de vorm van een olijfboom.Wilt U een keer geen schilderij aan de muur maar iets anders dan is dit een goed alternatief.

naar de website

Heerlijke Stoel

(106)Dit is een prachtige en vooral comfortabele rotan stoel.De zitting is rond en staat op een stevig onderstel.De mooie zwarte bekleding maakt deze stoel helemaal compleet.

naar de website